Nosto-ovet

Nosto-ovet avaimet käteen periaatteella 10kodilta!

Myymme ja asennamme nosto-ovia yksityis-ja yritysasiakkaille.

Nosto-ovet autotalliin

Kestävät ja laadukkaat autotallin nosto-ovet nostavat kiinteistön arvoa korkean lämmöneristyskyvyn ja tyylikkään ulkonäön ansiosta

Teollisuusovet

Kestävät, galvanoidusta teräksestä valmistetut teollisuus nosto-ovet on suunniteltu kestämään vaativaakin teollisuuskäyttöä.

Avausautomatiikat

Asennamme maailman johtavan avausautomatiikkavalmistaja Liftmasterin tuotteita

Olemme nosto-ovien erikoisosaaja

10koti on nosto-ovien erikoisosaaja! Kauttamme saat nosto-ovet sekä koti- että teollisuuskohteisiin, vakiomittaisista aina asiakkaan mittoihin räätälöitynä. Meiltä saat markkinoiden parhaat autotallin nosto-ovet, metalliovet, ulko-ovet ja sisäovet. Tyylikkäiden ja toimivien ovien lisäksi tarjoamme täyden asennus- ja huoltopalvelun. Asiakkaitamme ovat kuluttaja- ja yritysasiakkaat sekä taloyhtiöt ja julkinen sektori.

Nosto-ovi valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia paneeli-, pintakuvio- ja värivaihtoehtoja. Door Master Trend- ja Classic- autotallin ovissa on markkinoiden ylivoimaisin 45 mm vahvuinen kerrospaneeli, teräsrunko ja erikoistiivisteet. Nosto-ovet onkin suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja pohjoisen vaihtuvia sääolosuhteita. Myös nykyaikaiset vaatimukset turvallisuuden ja energiatehokkuuden suhteen on huomioitu jokaista yksityiskohtaa myöten. Teollisuusovet on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja suunniteltu kestämään vaativaakin teollisuuskäyttöä.

Tutustu mallistoon doormaster.fi sivulta!

Miksi valita 10koti

Asennamme

Kustannustehokasta asennuspalvelua avaimet käteen-periaatteella.

Huollamme

Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikki ovimerkit.

Varaosamyynti

Alkuperäiset, laadukkaat varaosat ja lisävarusteet nopeasti toimitettuna kaikkialle Suomeen.

10koti.fi koti kesäksi kuntoon!

Soita HETI ja tilaa ilmainen kartoituskäynti